Referenties

Van idee naar resultaat

Isala

www.isala.nl

Opdrachtgever:

Isala ziekenhuis in Zwolle is al jaren lang een toon aangevend ziekenhuis met 800 bedden.

Opdracht:

In teamverband invulling te geven aan alle interne en externe uitingen. Tijdens de bouw van het nieuwe ziekenhuis is ook de nieuwe huisstijl geintroduceert en daar is een groot deel van de invulling en uitvoering door ondergetekende gerealiseerd.
Nadat het oude ziekenhuis was afgebroken moest de reproafdeling volledig opnieuw worden opgezet niet alleen in machines maar ook de werk- en inkoopprocessen.

Dierservice

www.dierservice.nl

Opdrachtgever:

Dierservice Aalten is reeds jaren lang een belangrijke partner in de nationale en internationale diervoeding.

Opdracht:

Voor het uitbreiden van het leveringsprogramma werden er 5 ontwerpen gevraagd voor verpakking van diervoeding. Deze waren voor verschillende doelgroepen bedoeld.
In 2015 is de eerste van de 5 in productie gegaan. Met merk Balance is middels 84 verschillende verpakkingen voor huisdier voeding in 2015 gestart en staat met succes in winkels als Lidl en Aldi.
De andere ontwerpen zullen komende tijd verder worden uitgewerkt.

Intergas

www.intergas.nl

Opdrachtgever:

Intergas is een van de toonaangevende producenten van verwarmingsketels in Nederland maar heeft ook een sterk groeiende positie in het buitenland verworven.

Opdracht:

Het maken van digitale handleidingen die eenvoudig en helder zijn in gebruik. Daarbij werd hoofdzakelijk gebruik gemaakt van Illustraties die als een stripverhaal gelezen konden worden. Al deze tekeningen zijn vaak zeer uitgebreid en volledig hand gemaakt in Illustrator.

Frusco

www.frusco.nl

Opdrachtgever:

Frusco ice is een middelgrote leverancier van consumptie ijs in Nederland. Met vele verkooplocatie verdeeld over het landen heeft het een goede naam als ijsleverancier.

Opdracht:

Het ontwerpen van een totale image en belevings concept voor een nieuw ijssmaak. Daarnaast het jaarlijks terugkomend werk van ontwerpen en realiseren van een grote diversiteit aan uitingen als posters, kaarten, folders en catalogi.

Rivisol

www.rivusol.nl

Opdrachtgever:

Rivusol is een vooraanstaand ontwikkelaar en producent van zonnewarmtepanelen voor warmwater. Oorspronkelijk een onderdeel van Philips is Rivusol een aantal jaren geleden onafhankelijk geworden.

Opdracht:

Het maken van een volledig marketingtraject om hun product op de markt te positioneren. Dat bestond uit de huisstijl als ook posters, brochures, flyers, advertenties als ook de beursstand.