Over Works4all

Van idee naar resultaat

Welkom

In Works4All combineren we een aantal takken van sport als productontwikkeling en productmarketing maar ook commerciële marketing, communicatie, vormgeving en drukwerkbeheer.

Producten zelf ontwikkeld

Je ziet de wereld om je heen niet gevult met problemen maar met uitdagingen. Zo heeft Works4All inmiddels een aantal unieke en nieuwe producten op de markt gebracht. 
De verkoop van deze producten gaan via retailers, de groothandel en natuurlijk via onze eigen webwinkels. Zo zijn de producten van: Misjuba.comSOStag.nl, en Medsense.nl ontstaan.

Producten die aandacht verdienen

Regelmatig komen er nieuwe producten op de markt. Een klein aantal steken boven de andere uit omdat er een goed idee en aanpak aan ten grondslag ligt of ze zijn gewoon handig en leuk.
Een kleine selectie van die producten zijn zo interessant dat Works4All deze zelf te koop aanbied. Deze verkoop gaat dan via onze eigen webwinkels als: SOStag.nl, Medsense.nl, Meashop.nl en Misjuba.com
Maar ook via algemene platforms als Bol.com en Ebay.com.

Marketing, communicatie en vormgeving

Works4all is allround en inzetbaar op tal van probleemgebieden. Het kan voor u een optimalisatieslag maken ten aanzien van uw marketingvraagstukken of -processen.
Na vele jaren werkzaam te zijn op het terrein van de commerciële communicatie heeft de oprichter Max Versteegh een grote rugzak met ervaring en een uitgebreid netwerk gevuld. Dat geeft de mogelijkheid om kleine en ook grote projecten met goed resultaat te realiseren. Fantasie met een helder verstand komen vaak tot unieke oplossingen voor vraagstukken en de jarenlange ervaring bij gerenommeerde bedrijven in diverse branches zorgt ervoor dat die oplossingen ook uitvoerbaar zijn.
Gewend om te functioneren in wisselende werksituaties en dito omgevingen. Snel schakelen en aanpassen is daarbij geen probleem.
Verwacht geen cryptische of hoogdravende rapporten die onderin uw bureaula verdwijnen, maar reken op een realistische kijk op de uitdagingen en een pragmatische aanpak ervan. Neem voor meer informatie direct contact op.