Van idee naar resultaat.

Over Misjuba

Misjuba heeft twee unieke methodes om een gevonden voorwerp weer bij hun eigenaar terug te krijgen.

Onze database.
Als je iets kwijtraakt weet je wel ongeveer waar dat is geweest dus is de locatie het beginpunt. Een melding van een Gevonden of Verloren voorwerp is snel geplaatst zonder account of vele vragen. De Zoekfunctie werkt nu heel effectief met een locatie als middelpunt en een straal die het zoekgebied bepaald. Meer weten? Kijk op Gevonden & verloren. Speciaal voor festivals, pretparken, de schouwburg etc is er een VIP-account beschikbaar. Dat is speciaal ontworpen om het beheer van gevonden voorwerpen zo eenvoudig mogelijk te maken. Kosten zijn er niet aan verbonden; het gebruik van de database en het VIP-account is volledig GRATIS.

Onze QR-code.
Misjuba brengt unieke QR-code tags op de markt zoals de sleutelhanger, kofferlabels / bagagelabels, dierenpenningen, stickers etc. Alle van zeer duurzame kwaliteit, opvallend, kleurrijk en alle met een unieke QR-code. Mocht uw eigendom gevonden worden, kan men u een bericht sturen waar u ook bent in de wereld. Zo kunt u zelf direct een afspraak maken hoe u uw eigendom weer terug kunt krijgen.U heeft bij Misjuba geen account nodig wat u moet onthouden. Na ontvangst activeert u de QR-code op de Misjuba site of nog eenvoudiger met onze gratis App. Daar kunt u aangegeven naar welk mailadres Misjuba een bericht van deze code stuurt. Uw QR-code is dan meteen actief. 
Probeer onze Gatis QR-code.
Misjuba verkoopt deze kant-en-klare QR-code producten online en middels zijn dealernetwerk, nu meer dan 400 winkels sterk.

Name branding concept van Misjuba

Speciaal voor bedrijven kan een QR-code tag gemaakt worden met hun logo of pay-off erop. Het is een perfecte manier om uw boodschap blijvend onder de aandacht te brengen

Het idee
Het zou zo mooi zijn uw naam positief en blijvend onder de aandacht te kunnen brengen. Uw naam koppelen aan een product met een blijvend toegevoegde waarde is een hoog goed en niet eenvoudig te realiseren. Maar met het QR-tag Concept van bodbod heeft u precies dat in handen.Voor uw organisatie kan er een unieke versie van een QR-code tag gemaakt worden. De vorm kan helemaal aan uw wensen worden aangepast. De opdruk van de beschikbare zijde kan volledig zelf bepaald worden. Samen met de toegevoegde waarde van Misjuba krijg je een perfecte branding methode. 
Een concept waarbij alleen maar winnaars zijn.  

Meer weten? Kijk op: www.misjuba.com